Bordløpere og Duker

Nyhetsbrev - Til Bryllupet

Informasjon

Nye produkter

Tilbud

Merkelapper:

Følg oss på FacebookBordløpere og Duker

Dette er nydelige bordløpere til enhver anledning - også etter bryllupet! Disse bordløperne er laget for å holde i mange år, og de tar liten lagringsplass. Du får både organzaruller på 9 og 10 meter og sizoweb og sizoflor på 25 meter, i tillegg har vi mange andre typer du kan se på.

Underkategorier

 • Organsa bordløpere

  Nydelige organsaruller både med og uten mønster. Alle våre organsa bordløpere har en super kvalitet, og er særdeles dekorerende til tilstelninger som bryllup, dåp og konfirmasjoner.

 • Sizoweb
  Sizoweb er et stilig og anvendelig stoff som har interessante og dekorative mønstre. Sizoweb brukes ofte som bordløper og har en stivhet som gjør at den ligger pent. Den kan sammenlignes med glassfibermateriale som er helt tørket, men er fremdeles bøyelig og brekker ikke. Sizoweb egner seg like godt som bordpynt og bordløpere som til lekker innpakning av gaver, vinflasker, blomster og annet.
 • Pyntenetting

  Utrolig stilig pyntenett på ruller av 9 meter x 53cm. Passer godt til bryllupsfesten og andre festlige anledninger. Kan brukes til alt fra borddekorasjoner, DIY-dekor, blomster, bordløpere og annen pynt som du vil gjøre spennende! Disse kan du vri og snurre rundt til å lage netting-figurer eller andre morsomme kreasjoner.

 • Moderne Bordløpere

  Moderne og dekorerende bordløpere på ruller. Disse bordløperne har lav veve-tetthet, slik at duken under kommer mer til syne. Dette skaper en unik, moderne og flott effekt!

 • Duker i stoff

  Duk til bryllups- eller festbordet. Her finner du store flotte duker i polyester og sateng. Bruker du en bordløper over dukene vil du få et dekorativt preg, og trenger ikke være superkreativ for å skape et pent, profesjonelt og stilfullt inntrykk! Duker i stoff fåes i mange farger, og har vi ikke akkurat den du er ute etter, ta kontakt med oss, så kan vi kanskje skaffe!