Stoltrekk og sløyfer

Stoltrekk og sløyfer
Stoltrekk og stolsløyfer til bryllup og fest til under leiepriser! Her får du nemlig trekk til stoler i fantastisk kvalitet til fantastisk pris! Skal du leie stoltrekk koster det fort 60-100 kroner per trekk! Hos oss kan du kjøpe dine egne stoltrekk, og det til rimeligere pris enn leiepriser! I tillegg kan både stoltrekk og stolsløyfer selges et...
Stoltrekk og stolsløyfer til bryllup og fest til under leiepriser! Her får du nemlig trekk til stoler i fantastisk kvalitet til fantastisk pris! Skal du leie stoltrekk koster det fort 60-100 kroner per trekk! Hos oss kan du kjøpe dine egne stoltrekk, og det til rimeligere pris enn leiepriser! I tillegg kan både stoltrekk og stolsløyfer selges etterpå, og dermed er det jo ikke lenger noen grunn til å leie! Uslåelig pris! Er vi utsolgt for stoltrekkene du ønsker, så kan de bestilles for deg - minimumsbestilling er da 50stk. Både stoltrekk og stolsløyfer løfter helhetsinntrykket, og skaper en herlig atmosfære når resten av lokalet eller hagen er pyntet til fest. Kjøp trekk til stolene og stolsløyfer hos Til Bryllupet, få et lekkert og stilfullt preg på lokalet eller hagen, og spar samtidig penger!
[ Les full beskrivelse ]

Underkategorier

 • Stoltrekk

  Stoltrekk til bryllup til fantastiske priser i super kvalitet! Disse stoltrekkene blir dine til odel og eie, og de pynter opp bryllupslokalet eller hagen på en unik måte. Gir et stilfullt og herlig inntrykk!

   

  De passer til nesten alle typer stoler, er raske å sette på, raske og ta av - og enkle å vaske. Skjul forskjeller i stolene, og skap et lekkert helhetlig inntrykk med våre stoltrekk,

 • Lycra Stretchbånd

  Superfine og praktiske bånd med stretch til stoltrekkene. Disse er elegante og fine, og gjør så mye for HELE lokalet. Mange farger å velge mellom, og du bruker under 20 sekunder på å sette de på. Med Lycrabånd til stoltrekkene får du en kjempefin sjanse til å hente inn fargetemaet for bryllupet, og bryllupslokalet vil se lekkert og pyntet ut for den store anledningen. Rimelige er de også med 5 stykker i pakken, til under 30 kroner stk!

 • Stolsløyfer i Sateng
  Stolsløyfer gjør seg meget godt til å skape et gjennomført inntrykk av middagen og festen. Når det kommer til bryllupsplanleggingen, er svært lite overlatt til tilfeldighetene. Det bør det heller ikke være med tanke på stolene i lokalet eller hagen. Det er like mange stoler som personer, så sørg for å pynte stolene - de utgjør en svært stor del av inntrykket! Dekorfaktoren blir helt unik med disse satengsløyfene, og husk også å se på stoltrekkene våre - med helt uslåelige priser!
Viser 1 - 11 av 11 produkter
Viser 1 - 11 av 11 produkter