Servietter

Servietter
Her finner du servietter til bryllup, dåp og konfirmasjon i svært god kvalitet! Vi har både middagsservietter (40x40), lunsjservietter (33x33) og kaffeservietter (25x25). Stoffserviettene våre er store med hele 50 x 50cm i størrelse, og er derfor enkle å brette i både spennende og fine fasonger.

Underkategorier

 • Stoffservietter
  Flotte og overkommelig prisede stoffservietter i polyester. Med sine 50cm x 50cm er disse serviettene store nok til å bli brettet på alle mulige vis - og du kan velge mellom flere farger! Dette er de samme seviettene som brukes på mange cruise-skip, hoteller og restauranter.
 • Servietter - Middag
  Alle Royal middagsserviettene er produsert i mykt kvalitetspapir. De er tykke og behagelige, og passer like godt til bryllup, konfirmasjon, dåp og andre anledninger! Se også ELEGANCE-serviettene under - dette er lekre servietter som lever opp til navnet!

  Les artikkel med bilder: "Hvordan brette servietter"
 • Servietter - Lunsj
  Nydelige Lunsjservietter! Disse serviettene passer flott til bryllup, og er i god 3-lags kvalitet! Passer også godt til konfirmasjon, dåp og andre spesielle anledninger!

  Les artikkel med bilder: "Hvordan brette servietter"
 • Servietter - Kaffe
  Her har du serviettene dere trenger til kaffen, ved siden av fruktskålen, ved siden av skålene med snacks, på bordet hvor gjestene kan ta seg drikke osv. Serviettene du ser her er ypperlig til bruk i bryllup, konfirmasjoner, dåp, årslag og andre anledninger!
Viser 1 - 1 av 1 produkt
Viser 1 - 1 av 1 produkt