Utdrikningslag

Utdrikningslag

Her finner du pynt til utdrikningslag og annet festutstyr og tilbehør. Har du fått æren av å holde utdrikningslag for bruden eller brudgommen, og skal holde en morsom og minnerik fest? Da finner du alt fest-utstyr du trenger her! Se annet morsomt tilbehør og gaveidéer til brudeparet her

Underkategorier

 • Utstyr til utdrikningslag

  Her finner du alt du trenger for å lage det perfekte utdrikningslaget. Enten det skal være litt på kanten, en hyggelig venninnekveld - eller en kveld full av latter og moro!


  Vi sender raskt, og vanligvis har du produktene du bestiller innen 1-3 dager fra du legger inn bestillingen.


  Se nedenfor å hent idéer og inspirasjon til utdrikningslag, og velg og vrak blant mange morsomme produkter.

 • Kostymer til...

  Kle ut den kommende bruden eller brudgommen til utdrikningslaget, eller kjør et utkledningsparty hvor alle deltakerne også er kledd ut! Velg gjerne et tema, som f.eks. et 80-tallsparty eller hva med en Hippiefest eller 30-tallsfest i ekte Gatsby-stil? Her finnes det noe for en hver - og ikke glem kostyme-tilbehør som du finner her

  Skap en herlig og uforglemmelig kveld som ikke kan bli annet enn morsom og minnerik med de rette kostymene!

 • Tilbehør til Kostymer

  Hva er vel et utdrikningslag uten å ha det LITT moro med den som skal gifte seg? Sørg for at den eller de du skal være med å feire har noe som skiller seg ut. Her har dere tilbehør til kostymer for et morsomt og minnerikt utdrikningslag!

 • Parykker til...

  Kle på den kommende bruden eller brudgommen en passende parykk for kvelden. Vi har både langhårede, futurehair, old man, og masse kule parykker på lur. Lag de siste kvelden som "singel" minnerik for de det gjelder!

Viser 1 - 1 av 1 produkt
Viser 1 - 1 av 1 produkt