Ballonger til bryllup

Ballonger til bryllup
Hva er vel en spesiell anledning uten ballonger? Frisk opp og sett stemningen med store flotte ballonger i masse farger! Bryllup og ballonger hører sammen, og disse kan fint fylles med helium så de løfter seg opp av seg selv!

Underkategorier

 • Temaballonger til Bryllup

  Her finner du vårt utvalg av hjerteballonger, og ballonger med trykk spesielt egnet for bryllup. Ballonger skaper en hyggelig atmosfære, og er svært dekorerende. Velg mønster, farge, form og størrelse etter bryllupstemaet!

 • Megaballonger
  Megaballonger skaper en fantastisk stemning, og er noe man ikke ser overalt. Vi har disse store ballongene på hele 1 meter i diameter i flere forskjellige farger og med og uten mønster. Disse pynter lekkert opp utenfor innganger, ved photobooth eller annet. Alle våre megaballonger tåler helium.
 • Folieballonger

  Her finner du folieballonger som bokstavballonger og tallballonger

 • Ballonger - Pastell

  Pastellballonger til bryllup i normal størrelse (ca. 28cm) Alle våre ballonger er produsert i kvalitetslatex som tåler både luft og helium. De er merket med STRONG fra leverandør, og holder i mange dager før de skrumper.

 • Ballonger - Metallic

  Ballonger i Metallic utførelse skinner ekstra flott i lyset. Vi har et rikt utvalg av farger, så du kan mikse og matche, lage buketter eller sette opp ballonger nøyaktig etter fargetemaet til bryllupet. Alle ballongene er merket med *Strong*, som betyr at de holder i mange dager før de begynner å skrumpe.

 • Bånd til ballonger
  Store ruller med bånd til ballonger. Dette båndet kan benyttes til ballongbuketter, DIY-prosjekter og masse annet.
Viser 1 - 2 av 2 produkter
Viser 1 - 2 av 2 produkter