Papirdekorasjoner

Papirdekorasjoner

Dekorasjoner i papir. Her kan du finne mye fin, enkel og rimelig pynt. Papirhjerter som kan henges opp, tags og andre papirvarer som pynter dekorativt. Mange av våre papirprodukter til bryllup er kuttet til av store lasermaskiner som kan skape kompliserte og nøyaktige mønstre. Kjøp papirdekorasjoner til bryllup her. NB! Denne kategorien inneholder ikke bordkort. Bordkort finner du her!

Underkategorier

 • PomPoms
  Ekte pompoms som skaper et herlig fargefylt innslag. Du får dem i 2 forskjellige størrelser, og i massevis av farger slik at du enkelt kan sette sammen din egen fargekombinasjon. Morsomme å bruke over kakebord, dessertbord, candybuféet eller andre steder.
 • Dekorative Rosetter

  Rosetter er svært dekorativt og lett å pynte med! Når noe henger fra taket, forsterkes inntrykket av et elegant pyntet lokale. Miks og match gjerne av forskjellige farger, og skap en ekstra fin eyecatcher over f.eks. dessertbord, kakebord, candybuffet eller gavebord.

 • Papirlykter

  Når skumringen kommer er det ingenting som skaper en koseligere og mer romantisk stemning enn levende lys. Her finner du papirlykter som lager en herlig stemning både ute og inne.

 • Tags og smådekorasjoner

  Tags kan brukes til nesten alt! Heng de over servietten, rundt glass ved candybufeeten, la gjestene skrive hver sin hilsen og heng de opp på en ønsketavle, merk retter eller kaker på dessertbordet, bruk som merkelapp på gaver og masse annet..

  Denne kategorien inneholder ikke bordkort. Bordkort finner du her!

 • Honeycombs
  Disse er flate i hver sin pakke, men settes raskt sammen med trekkspilleffekt og dobbelsidig tape som allerede sitter påklistret den ene siden. Riv av tape-beskyttelsen, lag ballen og press den sammen! Enkelt, raskt og skikkelig stilig!

  Skjøten blir svært lite synlig i motsetning til andre vi har sett, og ballen ser hel, fin og rund ut - fargegjengivelsen og romfølelsen disse gir er helt fantastisk!

  Heng gjerne flere størrelser ved siden av hverandre, i litt forskjellige høyder - så blir effekten utrolig fin.

  Alle våre Honeycombs kommer i tillegg med en snorhanke som sitter på, slik at den enkelt kan henges opp. Allikevel er det mange som velger å bruke de som bordpynt, og dette blir også veldig stilfullt og lekkert. Gjerne i noen forskjellige fargenyanser og størrelser.

  Honeycombs blir en lekker dekor - og søker du etter en honeycomb-nettbutikk - har du kommet til rett plass! Vi pakker, sender og leverer raskt - godt innpakket, og med honeycombs i presis og super kvalitet.
Viser 1 - 1 av 1 produkt
Viser 1 - 1 av 1 produkt