Bordkort

Bordkort

Flotte bordkort til bryllup. Her finner du både enkle kort til plassering i bordkortholdere og doble bordkort som står av seg selv på bordet, Vi har også bordkort som er skåret ut med laser, som skaper et veldig pent preg på selskapsbordet, og er både stilfulle og elegante. Har dere et rustikk tema, da er kritt tavlene veldig lekre, og de kan sk...

Flotte bordkort til bryllup. Her finner du både enkle kort til plassering i bordkortholdere og doble bordkort som står av seg selv på bordet, Vi har også bordkort som er skåret ut med laser, som skaper et veldig pent preg på selskapsbordet, og er både stilfulle og elegante. Har dere et rustikk tema, da er kritt tavlene veldig lekre, og de kan skrives på med kritt-tusj. Vi har også bordkort som kan festes på glass, og fordelen er at det ser stilig ut, samt at de ikke krever noen bordkortholder - som kan bety en liten besparelse!

 

Mange av de laserskårede bordkortene kan festes rett på glassene, og alt du trenger å gjøre er å skrive på navnet, og hekte kortene til glasskanten. Enkelt, smart og ikke minst stilig på bordet!

Hvilke bordkort skal dere velge til deres bryllup?

Når bordplasseringen til gjestene er ferdig planlagt, er det tid for å gå til innkjøp av den typen bordkort dere vil ha - kanskje vil dere pynte litt selv på dem, eller bruke små gaveesker med en tagg til å skrive navnet på, til og med kanskje fint satt sammen med en liten blomst - det ser både friskt og lekkert ut - eller ønsker dere å føre en renere stil på bordet, og ha bordkort som er brettet på midten uten så mye ekstra, og heller legge mer vekt på andre dekorasjoner som servietter, strøpynt og selvfølgelig lys og blomster på bryllupsbordet?

 

Til Bryllupet har ført bordkort til bryllup i langt over 15 år, og vi vet å hente inn de aller fineste bordkortene fra de aller beste leverandørene - og kan dermed også skilte med noen av de beste prisene du finner, i tillegg til et stort utvalg av forskjellige varianter, former og farger! Valget er helt klart deres!

[ Les full beskrivelse ]
Viser 1 - 71 av 71 produkter
Viser 1 - 71 av 71 produkter