Stearinlys til Bryllup

Stearinlys til Bryllup
Om dere kun skulle velge en type dekorasjon til bryllupet deres, ville dere ganske sikkert valgt levende lys! Her finner dere et godt utvalg av riktig lys til både bryllup, dåp og konfirmasjon!

Underkategorier

 • Te-lys
  Te-lys i mange farger! Stemningsskapende så vel som dekorerende. Med te-lys i eget fargetema, kan dere skape en unik effekt på bryllupsfesten, og te-lys plassert på bordene lager som kjent en hyggelig, lun og kanskje litt romantisk atmosfære!

  Se fine og tilhørende te-lysholdere her
 • Kubbelys

  Kubbelys i nøyaktig samme farge som Elegance-serviettene vi også har. Med disse lysene og serviettene har du en perfekt kombinasjon av naturlig og lekker bordpynt til bryllup, konfirmasjon og dåp som står godt sammen og dermed gjør bordet levende og elegant

 • Stearinlys - Kronelys
  Kronelys til bryllupet er et must! Her finner du forskjellige kronelys i populære farger, i en utmerket kvalitet! Brenntid på alle våre kronelys er 12 timer, altså holder de hele bryllupsfesten!
 • Pyntelys til bryllup
  Her finner du et lite utvalg i forskjellige tema- og pyntelys til bryllup. Små, men allikevel stemningsfulle - og veldig dekorerende.
 • Lysestaker

  Flotte lysestaker til både kronelys, kubbelys og te-lys