Pyntebånd til Bryllup

Pyntebånd til Bryllup
Forslag til bruk av pyntebånd

Uansett hvor og hva man skal pynte opp, vil et passende pyntebånd gjøre stor forskjell.

For eksempel kan du benytte pyntebånd til kubbelys, godteriesker, lysholdere, menyer, kirkeprogrammer, bordkort, servietter, serveringssett som kakekniv & kakespade og mye annet. Har du en dekorasjon som ser litt kjedelig ...
Forslag til bruk av pyntebånd

Uansett hvor og hva man skal pynte opp, vil et passende pyntebånd gjøre stor forskjell.

For eksempel kan du benytte pyntebånd til kubbelys, godteriesker, lysholdere, menyer, kirkeprogrammer, bordkort, servietter, serveringssett som kakekniv & kakespade og mye annet. Har du en dekorasjon som ser litt kjedelig ut alene, kan et pyntebånd hjelpe deg godt på vei!

Det kan da være kjempefint å benytte pyntebånd som en sekundærfarge, som kanskje gir en trendy kontrast til hovedfargen dere benytter som tema.

Når du skal velge ut pyntebånd til deres bryllup, så er det fort gjort å kjøpe for lite!

For en liten eske til hver gjest trenger du fort ca. 60-80 cm - spesielt hvis du skal pynte den som en liten gave. Pyntebåndet skal rekke rundt hele esken, på alle 4 sider, og i tillegg skal du ha noe ekstra til å knyte en søt liten sløyfe på toppen.
[ Les full beskrivelse ]

Underkategorier

 • Pyntesløyfer
  Flotte ferdige pyntesløyfer med nål, som kan festes til kuvertesker, menyer, programmer eller annet.
 • Pyntebånd - 90 meter
  Store ruller med 1cm bredt satengbånd. Til Bryllupet tilbyr her en av de beste prisene, og ett av de største fargeutvalgene du har på monokantet satengbånd - våre aller mest populære bånd har mange bruksområder, og kan blant annet brukes til alt fra pynting av godteriesker til å knytte rundt programmer og menyer ved bordet til gaver, kubbelys, stearinlys osv.Du finner helt garantert bruk for bånd når du skal pynte til bryllupet ditt, og her har du ruller av 90 meter til en svært hyggelig pris!
 • Pyntebånd Organsa
  -- ALT I DENNE KATEGORIEN SLUTTSELGES - SUPERTILBUD! --
  Nydelige organsabånd med satengkant. 1 cm brede. Kjempeflotte til alt av dekorasjoner, godteriesker, blomster og masse annet. Over 20 farger i vårt sortiment!
 • Pyntebånd - Moderne
  Pyntebånd på med fashion mønster i både ruter og chevron. Ypperlige til bånd rundt lys, servietter, programmer, menyer, invitasjoner eller annet. Med sterke, klare farger og en bredde fra 1cm, vil båndene være et supert tillegg til andre dekorasjoner, om dere ønsker å fremheve fargetemaet "her og der".
 • Pyntebånd - Polkadotter
  Pyntebånd med polkadotter. 0.3cm brede gir gode muligheter til å dekorere masse forskjellig. Blant annet kuvertesker/godteriesker, servietter, menyer, sanghefter og annet.
 • Pyntebånd - Bryllup
  Flotte pyntebånd som er spesielt velegnet til bryllup, konfirmasjon og dåp. Disse båndene er spesielt flotte sammen med bryllupseskene og til organsa-posene som du finner her: Bryllup Esker og Poser.