Bordpynt og Strøssel

Følg oss på FacebookBordpynt og Strøssel
Her finner du bordpynt til bryllup. Kronblader, hjerter, iskrystaller pyntelenker / girlandere, konfetti, tilbehør til andre derkorasjoner og strødsel til bordet.

Underkategorier

 • Strøpynt og Perlestrenger
  Bordpynt som gir full effekt! Her finner du bordstrøssel og perlegirlandere til å pynte bryllupsbordet på en nydelig og stilfull måte.
 • Store Bordpyntpakker
  Bordpynt til bryllupet er noe av det viktigste du har for å fremheve fargetemaet! Her finner dere store bordpyntpakker som inneholder det meste dere trenger for å pynte ferdig bryllupsbordet.Våre store bordpyntpakker består av massevis av forskjellig tilbehør og pynt, og de er nøye satt sammen for å spare deg både tid, energi og penger. Bordpyntpakkene selges til svært reduserte priser, og du sparer masse på å kjøpe disse i forhold til å handle inn alt separat
 • Pynteroser
  Skjønne pynteroser og pynteliljer. Disse er helt supre til å gjøre ekstra ut av invitasjoner, bordkort, kuvertesker, programmer, servietter mm. Pynterosene kommer i mange forskjellige farger, og er buntet sammen til 12stk.
 • Kronblader
  Kronblader i flott naturtro finish, i mange forskjellige farger! Bland gjerne flere farger sammen. Kronblader til bryllup kan brukes uansett sesong, og med så stort fargevalg, finner dere helt garantert noe som passer perfekt til deres bryllup! Disse kronbladene er perfekte til å ha i brudepikekurven, på bordene som strøpynt, ved gavebordet som strøpynt og kanskje for å pynte på kakefat og kakebord?
 • Sommerfugl kronblader
  Herlige kronblader formet som sommerfugler - med disse blir det enkelt å legge farge og dekor på bordet, i flott vår- eller sommertema. Enten om det er til bryllup, dåp eller konfirmasjon, så vil disse sommerfuglene passe helt perfekt! Selges i poser a' hele 500 stk!
 • Konfetti
  Konfetti kan brukes til så mangt! Til esker, bånd, stearinlys, invitasjoner, programmer, menyer osv. Under finner du et godt utvalg av både romantiske og morsomme konfetti!
 • Manzanita Ønsketre
  Et lekkert ønsketre "Manzanita"  76 cm høyt
 • Tilbehør
  Ekstra tilbehør til bordpynt finner du her. Blomster til sløyfebånd og bryllupsbånd, bjeller, ringer med mer! Eksempel: Godterieskene er i seg selv er svært elegante, men de gjør seg ofte enda bedre med bånd rundt og en liten pynteblomst som er bundet til!
 • Serpentiner

  Pynt opp bryllupsbordet med stilige metallic serpentiner eller fargerike streamere