Bordpynt og Strøssel

Følg oss på FacebookBordpynt og Strøssel
Her finner du bordpynt til bryllup. Kronblader, hjerter, iskrystaller pyntelenker / girlandere, konfetti, tilbehør til andre derkorasjoner og strødsel til bordet.

Underkategorier

 • Strøpynt og Perlestrenger

  Bordpynt til bryllupsbordet som gir full effekt! Her finner du bordstrøssel og perlegirlandere til å pynte bryllupet på en nydelig og stilfull måte. Bruk gjerne perlestrenger rundt lys, vaser og langs med bordene,

 • Store Bordpyntpakker
  Bordpynt til bryllupet er noe av det viktigste du har for å fremheve fargetemaet! Her finner dere store bordpyntpakker som inneholder det meste dere trenger for å pynte ferdig bryllupsbordet.Våre store bordpyntpakker består av massevis av forskjellig tilbehør og pynt, og de er nøye satt sammen for å spare deg både tid, energi og penger. Bordpyntpakkene selges til svært reduserte priser, og du sparer masse på å kjøpe disse i forhold til å handle inn alt separat
 • Pynteroser
  Skjønne pynteroser og pynteliljer. Disse er helt supre til å gjøre ekstra ut av invitasjoner, bordkort, kuvertesker, programmer, servietter mm. Pynterosene kommer i mange forskjellige farger, og er buntet sammen til 12stk.
 • Kronblader

  Kronblader i flott naturtro finish, i mange forskjellige farger! Bland gjerne flere farger sammen. Kronblader til bryllup kan brukes uansett sesong, og med så stort fargevalg, finner dere helt garantert noe som passer perfekt til deres bryllup! Disse kronbladene er perfekte til å ha i brudepikekurven, på bordene som strøpynt, ved gavebordet som strøpynt og kanskje for å pynte på kakefat og kakebord? Se hovedkatgorien for all bordpynt til bryllup

 • Sommerfugl kronblader
  Herlige kronblader formet som sommerfugler - med disse blir det enkelt å legge farge og dekor på bordet, i flott vår- eller sommertema. Enten om det er til bryllup, dåp eller konfirmasjon, så vil disse sommerfuglene passe helt perfekt! Selges i poser a' hele 500 stk!
 • Konfetti

  Konfetti kan brukes til så mangt, ikke bare til å strø utover bryllupsbordet! Bruk også gjerne konfetti til esker, ballonger, bånd, stearinlys, invitasjoner, programmer, menyer osv. Under finner du et godt utvalg av både romantiske og morsomme konfetti! I tillegg har vi kastekonfetti til bryllupet i denne kategorien. Kastekonfetti er noe gjestene har på utsiden av for eksempel kirketrappen, og kaster over det nygifte brudeparet så fort de kommer ut på kirketrappen. Denne typen bryllupskonfetti svever lenge, så man rekker å ta fine bilder - i tillegg er den organisk nedbrytbar og vil i løpet av uker brytes helt ned.

 • Tilbehør bordpynt

  Ekstra tilbehør til bordpynt for bryllupet finner du her. Blomster til sløyfebånd og bryllupsbånd, bjeller, ringer med mer! Eksempel: Godterieskene er i seg selv er svært elegante, men de gjør seg ofte enda bedre med bånd rundt og en liten pynteblomst som er bundet til!

 • Serpentiner

  Pynt opp bryllupsbordet eller utdrikningslaget med passende serpentiner. Serpentiner skaper stemning, og fungerer i absolutt alle anledninger. Synes du gavebordet fortjener noe i tillegg til alle gavene, eller kanskje du synes candybaren ser litt nakent ut - svosj ut noen serpentiner ruller, så har du et bryllupsbord som ser både festlig og innbydende ut!