Bordpynt og Strøssel

Bordpynt og Strøssel

Et av de viktigste bordene du noen gang vil pynte er bryllupsbordet - eller bordene, om dere skal ha sittegrupper. Bordpynt til bryllup er derfor noe som er viktig å tenke på når dere planlegger den store dagen.

Ikke bare skal bordet "huse" gjesten under timer med god middag og hyggelige taler - men det er også bryllupsbordet som står for mye av ...

Et av de viktigste bordene du noen gang vil pynte er bryllupsbordet - eller bordene, om dere skal ha sittegrupper. Bordpynt til bryllup er derfor noe som er viktig å tenke på når dere planlegger den store dagen.

Ikke bare skal bordet "huse" gjesten under timer med god middag og hyggelige taler - men det er også bryllupsbordet som står for mye av selve temaet for bryllupet. Enten dere har bryllupsfesten på et hotell, på en låve, i hagen hjemme, på en restaurant, i en gymsal eller et grendehus vil alle disse lokalene ha en ting til felles, og det er nettopp selve bryllupsbordet. Og når bordet skal pyntes er vi derfor glade for å kunne presentere en stor mengde med bordpynt som både strøssel, konfetti og tibehør i denne kategorien.

Husk at bordpynten dere velger ut vil ligge blant både tallerkener, servietter, bestikk, lysestaker og lys, programruller og bordkort, for ikke å snakke om duken og bordløpere - så bordpyntingen er selvsagt mer enn kun konfetti og strøpynt. Alt henger jo gjerne sammen. Og et godt tips er å se for seg de store tingene først, altså hoved-delene av bryllupsbordet, og så velge bordpynt ut fra ønskebordet dere ser for dere.

Velger dere å bruke konfetti eller roseblader er det også ofte enklere å gjøre det pent, hvis det ikke er "overgjort". Med det, så er det ofte sånn at "mindre kan være bedre", og det er kanskje ikke nødvendig å legge roseblader som dekker hele duken - selv om det selvfølgelig kan være stilig det også - for eksempel som en midtdeler, i stedet for bordløper.

Og skal dere for eksempel ha hvite tallerkener, med dekketallerke i sølv - så vil det kanskje passe bedre å ha resten av bordpynten i sølv, og ikke gull. Men det igjen avhenger av temaet dere ønsker å skape. I kategorien Bordpynt til bryllup finner du bordpynt til bryllup som kronblader, hjerter, iskrystaller, konfetti og tilbehør til andre derkorasjoner og strøssel til bryllupsbordet.

Vi har egne kategorier som servietter, bordløpere, duker etc. som selvfølgelig også hører inn under bryllupsbordpynt - men for at det skal være enklere å finne frem i nettbutikken - har vi valgt å skille bordpyntkategoriene fra hverandre.

Håpet er at du finner bordpynt du liker, og som kan hjelpe deg med å skape et stilig og elegant bryllupsbord. Men husk at det ofte ikke er så mye som skal til før det blir lekkert.

[ Les full beskrivelse ]

Underkategorier

 • Strøpynt og Perlestrenger

  Bordpynt til bryllupsbordet som gir full effekt! Her finner du bordstrøssel og perlegirlandere til å pynte bryllupet på en nydelig og stilfull måte. Bruk gjerne perlestrenger rundt lys, vaser og langs med bordene,

 • Pynteroser
  Skjønne pynteroser og pynteliljer. Disse er helt supre til å gjøre ekstra ut av invitasjoner, bordkort, kuvertesker, programmer, servietter mm. Pynterosene kommer i mange forskjellige farger, og er buntet sammen til 12stk.
 • Kronblader

  Kronblader i flott naturtro finish, i mange forskjellige farger! Bland gjerne flere farger sammen. Kronblader til bryllup kan brukes uansett sesong, og med så stort fargevalg, finner dere helt garantert noe som passer perfekt til deres bryllup! Disse kronbladene er perfekte til å ha i brudepikekurven, på bordene som strøpynt, ved gavebordet som strøpynt og kanskje for å pynte på kakefat og kakebord? Se hovedkatgorien for all bordpynt til bryllup

 • Sommerfugl kronblader
  Herlige kronblader formet som sommerfugler - med disse blir det enkelt å legge farge og dekor på bordet, i flott vår- eller sommertema. Enten om det er til bryllup, dåp eller konfirmasjon, så vil disse sommerfuglene passe helt perfekt! Selges i poser a' hele 500 stk!
 • Konfetti

  Konfetti kan brukes til så mangt, ikke bare til å strø utover bryllupsbordet! Bruk også gjerne konfetti til esker, ballonger, bånd, stearinlys, invitasjoner, programmer, menyer osv. Under finner du et godt utvalg av både romantiske og morsomme konfetti! I tillegg har vi kastekonfetti til bryllupet i denne kategorien. Kastekonfetti er noe gjestene har på utsiden av for eksempel kirketrappen, og kaster over det nygifte brudeparet så fort de kommer ut på kirketrappen. Denne typen bryllupskonfetti svever lenge, så man rekker å ta fine bilder - i tillegg er den organisk nedbrytbar og vil i løpet av uker brytes helt ned.

 • Tilbehør bordpynt

  Ekstra tilbehør til bordpynt for bryllupet finner du her. Blomster til sløyfebånd og bryllupsbånd, bjeller, ringer med mer! Eksempel: Godterieskene er i seg selv er svært elegante, men de gjør seg ofte enda bedre med bånd rundt og en liten pynteblomst som er bundet til!

 • Serpentiner

  Pynt opp bryllupsbordet eller utdrikningslaget med passende serpentiner. Serpentiner skaper stemning, og fungerer i absolutt alle anledninger. Synes du gavebordet fortjener noe i tillegg til alle gavene, eller kanskje du synes candybaren ser litt nakent ut - svosj ut noen serpentiner ruller, så har du et bryllupsbord som ser både festlig og innbydende ut!