Krittstift - Flytende Kritt - Hvit - 6mm

GLI0070

Ny

Krittstift med smal tusjbredde på 1mm som er helt nydelig å skrive med.

Kan brukes til steder der du ønsker å skrive smått, f.eks. menyer, retter, bordkort (kritt-tavler), photobooth, vinduer, bilruter, tavler og andre steder du vil skrive med kritt. 

I stiften er det flytende kritt, og for å fukte stiften trykker du den inn i tusjen slik at den fyller seg med krittblandingen. Når den er helt ny, kan det hende du må holde stiften inne i noen sekunder. 

Denne gjør det lett å lage menyer på tavle med kritt, og det ser faktisk ut som kritt når det stivner! Dessuten riper den overhodet ikke. Perfekt til vinduene på veteranbiler! 

Lett å påføre på nærmest alle flater og fra glass er den like enkelt å fjerne igjen - en skikkelig must have :) Fra cardboard, papp, tre etc. er den ikke mulig å fjerne.

Sjekk også våre andre farger, og vi har dem også i 6 mm stiftbredde hvis du ønsker å skrive med tykk skrift, eller kombinere tykk og tynn. Det er lett å være kreativ med blackboards-tavler og flytende kritt i forskjellige farger!

Utsolgt for øyeblikket

Produktet er beregnet inn på lager innen 1-21 dager. Du kan reservere det nå, så vil vi sende hele ordren straks dette produktet er tilbake. Er du usikker på om du rekker det, ta kontakt med oss.

Trykk for å scrolle til relaterte produkter

kr 69,00

Produkter som passer til...

22 andre produkter i samme kategori:

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også: