Kategorier

Hvordan brette servietter?

Du trenger ikke være en profesjonell dekoratør, eller være veldig erfaren for å få bryllupsbordet til å se virkelig dekorativt ut! Ofte er det kun enkle grep som skal til - f.eks. å gjøre bare litt ekstra ut av serviettene!

Under kan du se steg-for-steg bilder til hvordan du kan brette servietter, for å få de til å se pene ut på bryllupsbordet

Her kan du se noen bilder og enkle forklaringer på hvordan du bretter serviettene til bryllupet for å få de til å bli et flott blikkfang i det gjestene kommer inn i spisesalen. En serviett trenger nemlig ikke å være "bare" en serviett!

Du trenger Middagsservietter (40x40) og Lunsjservietter (33x33)

  • Målet er å sette sammen disse to serviettene til å danne et moderne og dekorativt look.

Finn først og fremst den basefargen du vil ha på middagsserviettene deres! Det kan være en fulltreffer å følge hovedfargen til bryllupstemaet på middagsserviettene, men du kan også velge en annen basefarge, og heller hente inn temaet med lunsjservietten!


Bilde 1:
I eksemplet vårt har vi brukt en lillafarget middagsserviett, og en hvit & lysgrønn lunsjserviett!


Bilde 2:
Brett middagservietten ut, slik at den ligger åpen


Bilde 3:
Brett lunsjservietten ut, og legg denne utenpå den utbrettede middagservietten


Bilde 4:
Brett inn hjørnene. Bildet under er snudd, slik at du på bilde 3 ovenfor ville ha brettet det nederste høyre hjørne, og det nederste venstre hjørne inn mot midten. Dette gir deg en trekant slik som på bildet nedenfor

Bilde 5:
Om du nå legger serviettene dobbelt (Bretter høyresiden over mot venstresiden) vil du få en trekant med pene avrundede hjørner, og en brettet serviett som kan stå pent av seg selv oppå f.eks. dekketallerkenen, eller ved siden av hver kuvert.

Vi har vist vårt resultat på bildet under.


Enda et par eksempler:Dette er en metode å brette servietter på som først og fremst ser veldig dekorativt ut, samtidig som det er fort gjort og enkelt!

Til Bryllupet tilbyr flere forskjellige servietter i både middag- og lunsjservietter, slik at du tilsammen har mange forskjellige sammensetninger å lage!

Husk å bestill så du har noen ekstra av hver, slik at du har noen å prøve på først, om du skulle være uheldig å få ødelagt de første testene!

Se alle serviettene Til Bryllupet tilbyr her

Lykke til med serviettbrettingen :)