Kategorier

Bryllup kaketopp - Hjelp til å velge!

Tekst: Katrine Olsen og Roger Gustavsen
Publisert: April 2009


Kaketopp til bryllup Det første du bør tenke på når du skal velge en kaketopp, er hvordan den vil se ut på toppen av kaken. Avhengig av hvor stor eller hvor dekorativ kaken er, kan du oppleve at noen kaketopper faktisk ikke får plass på toppen!

Du bør derfor vite noe om dimensjonen av kaken før du går til innkjøp av en kaketopp. Selv om du kanskje ikke hadde trengt dimensjonene, er det iallefall en god trygghet å vite tkaketoppen du har kjøpt, passer der du vil ha den!

Finn kaketoppen til deres bryllup her: Kaketopper til bryllup

De fleste kaketopper er laget for å passe en standard kakestørrelse som har et toppnivå på ca 20cm i diameter, så det vil være nok av alternativer hvis kaken dere har valgt har denne størrelsen. Hvis den er større, kan du for eksempel handle inn flere figurer eller kaketopper, eller bygge et midtpunkt av en kaketopp og annen pynt om du vil.

Når du begynner å se gjennom hvilke kaketopper som kan være interessante for deres bryllup, tenk over temaet som bryllupet skal ha.

Humoristiske og morsomme kaketopper passer de aller fleste bryllupstemaer. De er perfekte for strandbryllup, klassiske bryllup og til og med "ballsalbryllup". De kan bli feil til et eventyrbryllup eller et romantisk bryllupstema, så hvis dere føler at en humoristisk kaketopp eller en morsom kaketopp ikke passer, kan dere vurdere elegant og ordinær kaketopp i stedet.For eksempel brud og brudgom som står inntil hverandre, eller en kaketopp med to hvite duer.

Det finnes kaketopper for alle typer bryllup, og også alle typer årstider. Du får til og med figurer av brud og brudgom som man selv kan sette sammen for å matche enda bedre stilen i sitt eget bryllup.

Ta kontakt med oss om du har spørsmål eller lurer på noe angående kaketoppene!

Du kan kontakte oss ved å klikke her