Kategorier

Tips til en koselig bryllupsdag

Tekst: Katrine Olsen og Roger Gustavsen
Publisert: Desember 2005,
oppdatert Oktober 2014.

Bruk dagen til pleie av forholdet!
For de aller fleste av oss er hverdagen blitt travlere, og det er en enkel løsning å "glemme" å sette pris på det gode man har. Dermed tar man plutselig ektemannen eller kona for gitt, og husker ikke på å vise hvor høyt man verdsetter hverandre. Så kommer bryllupsdagen, og en tenker litt ekstra etter, og kommer plutselig på alt det koselig og morsomme en opplever sammen, og minnene fra selve bryllupsfeiringen seiler sakte forbi.

Men det blir så dyrt alt tingen...
- "Nå skal jeg virkelig vise hvor glad jeg er i han, eller henne!" er nok en ofte tenkt tanke rett før bryllupsdagen. Dessverre har en ikke alltid råd eller tid, til å planlegge og lage til den mest fantastiske bryllupsårsdagen for sin kjære, og når sant skal sies er vel ikke pengene det som helst bør fortelle hvor glad man er i hverandre heller. Men det er så mye som kan gjøres for å vise hvor mye man bryr seg og gleder seg over hverdagen enn å måtte selge bilen, eller permitere seg fra jobben..

Hva skaper en perfekt bryllupsdag?
Hva vil røre ved din mann's eller kone's hjerte? Har forholdet manglet noe i det siste, som man igjen har lyst til å glede seg over? Svaret på disse spørsmålene gir deg den riktige veien å gå for å finne den perfekte bryllupsgaven, som vil bety mer enn alskens ferier, og diamantringer.

Gjør det stemningsfylt og personlig!
Gjør dagen personlig, dekk på med en god flaske vin, kjeks og ost, eller noe annet dere liker, og pynt bordet med friske roser og stearinlys. Legg gjerne ved en liten lapp, et koselig bilde av dere eller et søtt og morsomt kjærlighetsdikt.

Om du ikke er den flinkeste til å dikte og rime, så ta en romantisk sang du vet om, og gjør om noen av linjene, eller et ord eller to. Det trenger ikke å være så kunstnerisk, bare det er inderlig og ektefølt.

Ha klar en liten gave som er pakket inn i en pen eske, og legg denne oppi en liten "elsker-deg-kurv" som du lager og fyller og med en liten boks med sjokolade, et innrammet kjærlighetsbrev, massasjeolje, duftlys eller noe annet som du synes passer. Legg et romantisk foto av dere to på toppen av kurven, bare sånn for å få minnene litt på gli. Gi den sammen med et kyss, etterfulgt av et meningsfylt "gratulerer med dagen".

Det skal ikke all verden til for å vise din kjærlighet og glede overfor ektefellen, og en romantisk "hjemme-alene" kveld som dette vil garantert skape ett nytt kjært minne dere begge kan ha glede av i en ellers travel og hektisk hverdag.

Og forresten..
Til Bryllupet har massevis av gode produkter også til bryllupsdagene som kommer - se f.eks. på sjokolade-kategorien vår her

Denne artikkelen er skrevet av Til Bryllupet for Til Bryllupet, og verken hele eller deler av artikkelen skal kopieres, endres eller på noen måte bli publisert på andre nettsteder.


Oversikt over de forskjellige bryllupsdagene finner du her:

1 år - Papir18 år - Margeritt
2 år - Bomull19 år - Granat
3 år - Lær20 år - Porselen
4 år - Blomster/Lin21 år - Turkis
5 år - Tre22 år - Allianse
6 år - Sukker23 år - Tulipan
7 år - Ull24 år - Karat
8 år - Bronse25 år - Sølv
9 år - Pil/Keramikk30 år - Perle
10 år - Tinn35 år - Korall
11 år - Stål40 år - Rubin
12 år - Silke45 år - Safir
12,5 år - Kobber50 år - Gull
13 år - Knipling55 år - Smaragd
14 år - Elfenben60 år - Diamant
15 år - Krystall65 år - Krondiamant
16 år - Måne70 år - Jern
17 år - Ametyst75 år - Atom/Kronjuvel