Kategorier

Betal med kort, faktura eller del opp betalingen

Det er svært enkelt å handle hos oss. Det går fort, og det er ingen ekstra papirer som må fylles ut. Vi har nøye valgt ut betalingsmetoder i vår butikk, vi vil at det skal være helt trygt - både for deg og for oss, å handle fra Til Bryllupet. Du kan derfor føle deg helt trygg på alle dine kjøp hos oss.

Når du har lagt varer i handlekurven din, og går til kassen, kan du benytte deg av betalingsvalget "Klarna Checkout". Her kan du velge å kjøpe med enten kort, faktura eller delbetaling.

Du bekrefter først kjøpet med knappen: "Bekreft bestilling". Når kjøpet så blir gjennomført vil du få spørsmål om hvordan du ønsker å betale for bestillingen. Lar du være å velge betalingsmetode her, vil du få tilsendt en faktura på e-post.

Velger du å betale med enten faktura eller delbetaling må du fylle ut ditt personnummer.

Personnummeret ditt blir tatt godt vare på, og lagres ikke hos Til Bryllupet. Dette er en kommunikasjon som foregår maskinelt mellom deg og Klarna (vår samarbeidspartner på faktura-løsningen)

Når du fyller inn ditt personnummer og klikker på "Bekreft bestilling" vil du bli kredittvurdert, dette tar ca. 10-15 sekunder, og du får svar med en gang om du kan handle med faktura eller delbetaling. Om Klarna ikke aksepterer kredittkjøp fra deg, må bestillingen betales med enten kort, forhåndsbetaling bank eller via Paypal.

Når bestillingen din mottas av oss, og du har valgt delbetaling eller faktura, pakker vi bestillingen din samme dag, eller dagen etter, og sender fakturaen på e-post til deg samme dag som pakken blir hentet av Posten. Fra vi sender bestillingen til deg, har du 14 dagers betalingsfrist.

Når du mottar pakken i posten, har du allerede mottatt fakturaen på e-post, og du kan betale denne på akkurat samme måte som en annen faktura.

Enkelt, ikke sant?