Bordpynt til bryllupsbordet bør tidlig være en del av planleggingen

Et av de viktigste bordene du noen gang vil pynte er bryllupsbordet - eller bordene, om dere skal ha sittegrupper. Bordpynt til bryllup er derfor noe som er viktig å tenke på når dere planlegger den store dagen.

Ikke bare skal bordet "huse" gjesten under timer med god middag og hyggelige taler - men det er også bryllupsbordet som står for mye av selve temaet for bryllupet. Enten dere har bryllupsfesten på et hotell, på en låve, i hagen hjemme, på en restaurant, i en gymsal eller et grendehus vil alle disse lokalene ha en ting til felles, og det er nettopp selve bryllupsbordet. Og når bordet skal pyntes er vi derfor glade for å kunne presentere en stor mengde med bordpynt som både strøssel, konfetti og tibehør i denne kategorien.

Husk at bordpynten dere velger ut vil ligge blant både tallerkener, servietter, bestikk, lysestaker og lys, programruller og bordkort, for ikke å snakke om duken og bordløpere - så bordpyntingen er selvsagt mer enn kun konfetti og strøpynt. Alt henger jo gjerne sammen. Og et godt tips er å se for seg de store tingene først, altså hoved-delene av bryllupsbordet, og så velge bordpynt ut fra ønskebordet dere ser for dere.

Velger dere å bruke konfetti eller roseblader er det også ofte enklere å gjøre det pent, hvis det ikke er "overgjort". Med det, så er det ofte sånn at "mindre kan være bedre", og det er kanskje ikke nødvendig å legge roseblader som dekker hele duken - selv om det selvfølgelig kan være stilig det også - for eksempel som en midtdeler, i stedet for bordløper.

Og skal dere for eksempel ha hvite tallerkener, med dekketallerke i sølv - så vil det kanskje passe bedre å ha resten av bordpynten i sølv, og ikke gull. Men det igjen avhenger av temaet dere ønsker å skape. I kategorien Bordpynt til bryllup finner du bordpynt til bryllup som kronblader, hjerter, iskrystaller, konfetti og tilbehør til andre derkorasjoner og strøssel til bryllupsbordet.

Vi har egne kategorier som servietter, bordløpere, duker etc. som selvfølgelig også hører inn under bryllupsbordpynt - men for at det skal være enklere å finne frem i nettbutikken - har vi valgt å skille bordpyntkategoriene fra hverandre.

Håpet er at du finner bordpynt du liker, og som kan hjelpe deg med å skape et stilig og elegant bryllupsbord. Men husk at det ofte ikke er så mye som skal til før det blir lekkert.