Himmel-lanterne i Hjerteform - Hvit

003-LAMP3T

Ny

Himmel-lanterne som er formet til et hjerte.

Under lanternen er det en liten metallring som papiret sitter limt fast i. På denne metallringen henger det en tennbrikett som antennes med fyrstikk eller lighter.

Når den tar ordentlig fyr, vil lanternen fylle seg med varm-luft, og stige til himmels, mens den lyser lekkert over der bryllupsfesten foregår.

Mål 37cm x 93cm x 95cm

Selges kun pr. 5 stk.

Her er det noen NB'er:

1. Man bør være to når den sendes opp - en til å antenne tennbriketten, og en til å holde lanternen "oppe".

2. Den må ikke sendes opp på dager hvor det blåser. Det bør være nokså vindstille.

3. Den må ikke sendes opp i nærheten av flyplasser, eller i nærheten av natur som lett tar fyr, f.eks. eng, store skoger etc.

4. Antenning og oppsending skjer på eget ansvar, Stil og Trend AS tar ikke ansvar for oppsendingen.

5. Vi har testet disse, og de gjør akkurat det de skal - stiger til himmels og skaper en del "Wow, det var utrooolig fint!" :)

6. Ha kameraet klart - når den først har fylt seg med varmluft, stiger den raskt, men dere vil se den veldig lenge der den fortsetter ut i nattehimmelen.  :)

7. Når tennbriketten har brent opp (Da ser dere den ikke lenger), vil den varme luften forsvinne, og lanternen daler sakte ned, og det tynne papiret brytes raskt ned av naturen.

Produktet er beregnet inn på lager innen 1-21 dager. Du kan reservere det nå, så vil vi sende hele ordren straks dette produktet er tilbake. Er du usikker på om du rekker det, ta kontakt med oss.

Trykk for å scrolle til relaterte produkter

kr 29,00

Dette produktet selges ikke pr. stk. Du må velge minst 5 av dette produktet

30 andre produkter i samme kategori:

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også: