Cottonlights - 20 stk - Sølv

012-COTSOLV

Ny

Nydelige Cottonlights i sølv - passer i nærmest alle settinger! Lekre kuler, som avgir et varmt og koselig lys når de er tent. Lenken er satt sammen av 20 Cottonlights, og pynter like gjerne opp på dagtid som på kveldstid.

Cottonlights i sølv passer like flott til bryllup, dåp, konfirmasjon og andre høytidelige anledninger som til å pynte opp hjemmet med etterpå. 

Kulene kan enten benyttes som en lenke, rundt stolper, som bordpynt, over inngang/utgang osv, eller også gjerne stables i en stor glassvase eller kubbelys-hus. Når cottonlights stables på innsiden av glassvaser vil de gi en helt spesiell og lun effekt, og dette kler ethvert bryllup.

Vasen kan så f.eks. plasseres på utsiden av inngangen for å hilse gjestene velkommen til bryllupsfest!

Se våre forskjellige typer og farger av Cottonlights!

Flere detaljer

Utsolgt for øyeblikket

Produktet er beregnet inn på lager innen 1-21 dager. Du kan reservere det nå, så vil vi sende hele ordren straks dette produktet er tilbake. Er du usikker på om du rekker det, ta kontakt med oss.

Trykk for å scrolle til relaterte produkter

kr 269,00

Mer informasjon

Produksjon

Kulene er produsert av bomull og lim, og er håndlaget. Etter at de er formet til runde kuler, er de farget. I midten av kulene sitter en liten led-pære som lyser lekkert opp når kontakten settes i.

Størrelse / Lengde

Størrelsen på hver kule er ca. 6cm i diameter. Hele lyslenken måler 3 meter i lengde, hvor kulene utgjør 1.5 meter, og fra første kule til stikk-kontakt er det ca. 1.5 meter.

Kulene sitter med ca. 12cm avstand fra hverandre.

Sikkerhet ved bruk

Selv om alle våre cottonlights, roselyslenker og andre lyslenker er CE-merket og selvfølgelig godkjent for salg i Norge, er dette et håndlaget produkt. De avgir ingen spesiell varme, og vi har ikke kjennskap til at de har vært utrygge på noen som helst måte, men med strøm, stikk-kontakter og brannfare kan man vel aldri bli for trygg! 

Derfor ønsker vi, etter "føre-var-prinsippet" å oppfordre alle våre cottonlights-kunder til å trekke ut stikk-kontakten om man forlater rommet over lang tid. Ingen lys som krever stikk-kontakt skal stå på om natten, og dette gjelder også cottonlights og andre lyslenker. Vi oppfordrer derfor sterkt til å alltid forlate din cottonlights-lyslenke avslått, ved at du trekker ut stikk-kontakten.

12 andre produkter i samme kategori:

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også: