Sikker betaling

VÅRE BETALINGSLØSNINGER

Vi benytter oss av en 100% norsk betalingsleverandør som heter Dintero AS for å ivareta din og vår sikkerhet når du handler hos oss.

Dintero AS har et godt rykte og en velfungerende plattform for netthandel, som gjør det enkelt for deg å handle med en betalingsmetode du foretrekker. Enten det er Visa, Mastecard, VIPPS, faktura med 14 dagers forfall eller delbetaling.

Du står altså fritt til å velge mellom de forskjellige betalingsmetodene når du er i kassen vår.

VELGER DU VISA / MASTERCARD / VIPPS?

Vi lagrer ingen betalingsopplysninger, dette foregår kryptert mellom deg og Dintero AS. Så fort Dintero AS så godkjenner betalingen (det skjer på sekunder, og samtidig som skjermbildet ditt skifter fra kassen til ordrebekreftelses-siden hos oss) vil ordren registreres i våre systemer. Beløpet du har betalt blir ikke trukket fra din konto der og da, men det blir skapt en reservasjon av beløpet, som i sin tur vil bli trukket i det øyeblikket vi fysisk sender ordren din fra lageret vårt.

Det vil bli sendt en betalingskvittering i PDF format fra vårt system i samme e-post som gir deg beskjed om at vi har sendt bestillingen din fra oss. Denne kan du velge å beholde til regnskapet om du ønsker.

VELGER DU FAKTURA / DELBETALING?

Når du velger å betale med faktura eller delbetaling, skjer det samme. Ordren blir registrert i systemet hos oss så fort Dintero AS godkjenner ditt kjøp via Walley. Det opprettes da en faktura, og fakturadato vil bli den dagen vi sender bestillingen fra oss. Fra fakturadato har du 14 dagers betalingsfrist som gjør at du rekker å få varene hjem til deg, før du betaler for dem. Trygt, enkelt og sikkert!

I etterkant av handelen, på den datoen hvor vi sender bestillingen, vil du motta en betalingsfaktura på e-post fra Walley. Du kan også når som helst logge deg inn på my.walley.no med din bankID for å se på, laste ned eller be om utsettelse av forfall på fakturaen din.

Har du spørsmål til betalingsprosessen, retur eller faktura kan du kontakte oss direkte på enten kontaktskjema, på e-post til post@tilbryllupet.no eller på telefon til 938 15 810.