Lageret vårt

Om oss

Til Bryllupet er 100% eiet av Stil og Trend AS. Selskapet er registrert i Brønnøysundregistrene, og er et aksjeselskap
Foretaksnummer: NO 998 578 612 MVA

Vårt lager og utsendelsested ligger rett utenfor Tønsberg.

Når du handler hos Til Bryllupet, handler du av en norsk nettbutikk med rask levering – og over 18 års erfaring.

Åpningen

Til Bryllupet åpnet som nettbutikk allerede i 2005 som et enkeltpersonsforetak som også het «Tilbryllupet.no», og var da helt alene om å tilby dekorasjoner og pynt til bryllup via nettbutikk i Norge. Etterspørselen var allerede der, og vi merket følgelig en rask vekst. Vi jobbet nøye og effektivt for å kunne tilby fler og fler interessante og spennende produkter til bryllup og andre anledninger.

Etter stor vekst, var det på tide å bytte selskapsform til et aksjeselskap i 2012. Navnet på selskapet ble da også endret til «Stil og Trend AS».

Utviklingen

Siden begynnelsen har vi utviklet oss til å bli en av Norges største nettbutikker på bryllup, og tilbyr nå et stort utvalg av forskjellige produkter til alle typer bryllup. Vi har til enhver tid over 40.000 lagerførte produkter. Vi er alltid på jakt etter enda flere leverandører som tilbyr gode og interessant produkter, og på den måten fortsetter vi vår utvikling, samtidig som vi ofte kan tilby nyheter og produkter en ikke finner andre steder.

Idag

I dag inneholder Til Bryllupet over 2200 forskjellige bryllupsprodukter. Hovedvekten av disse produktene er fremdeles pynt og dekorasjoner, men ved siden av dette har vi nå også tatt inn flere tilbehørsprodukter, som f.eks kaketopper, serveringssett, ringputer, brudepikekurver og mye mer.

Til Bryllupet har vært en stor aktør innenfor bryllupspynt, dekorasjoner og tilbehør i 18 år. Det har vært samme eier fra starten, og sakte men sikkert ble Til Bryllupet landets største nettbutikk på pynt, tilbehør og dekorasjoner til bryllup.

Hovedfokuset har alltid vært å kunne levere det kunden ønsker, raskt og effektivt – med pakking og utsending av varer samme dag som bestillingen kommer inn.

Tanken har hele tiden vært at kundene skal gjøre en trygg, enkel, god og rask handel, og kundeservice er noe vi alltid har satt svært høyt – her er vi ganske stolte av oss selv!

– Det har vist seg å være en god tankegang, og Til Bryllupet hjelper på denne måten hundrevis av brudepar over hele landet med riktig pynt og dekorasjoner til sitt bryllup hver eneste måned. Hvert år sender vi ut tusenvis av pakker til hele Norge.

Derfor kan du, når du handler hos oss, alltid være sikker på at du får den aller beste hjelpen fra erfarne nettbutikkeiere, som vet å ordne opp om det skulle være noe. Hos oss får du hjelp, og vi er kun en epost, en SMS eller en telefonsamtale unna!

Til Bryllupet var først ute som nettbutikk i Norge på bryllupspynt, dekorasjoner og tilbehør, og vi jobber målrettet for å fortsatt kunne være ledende på vårt område. Både på vareutvalg, effektivitet og på service!

Hos oss får du en trivelig og sikker handel! Og Til Bryllupet står klare i andre enden for å behandle, pakke og å sende deg varene, så raskt det lar seg gjøre!

Har du spørsmål så ta kontakt!

Som en netthandelsbedrift med en til tider hektisk hverdag, setter vi stor pris på alle som bruker kontaktskjemaet for å nå oss, men du kan selvfølgelig også ringe Til Bryllupet, eller sende oss en SMS til nr. 938 15 810.

Vår Lageradresse

Stil og Trend AS
Avd. Til Bryllupet
Bjellandveien 14,
3172 VEAR

Vår kontoradresse

Stil og Trend AS
Sommerfuglveien 9
3172 VEAR

– Velkommen til Til Bryllupet!

Similar Posts