Bryllup – Tips til å planlegge bryllupet på nett

Publisert første gang: Desember 2007

Å planlegge ett bryllup er mer enn bare invitasjoner og oppsett av menyen. Det skal ordnes med kirke, rådhus eller tinghus, lokale for selve bryllupsfesten, brudekjoler og smokinger, kanskje hoteller for overnattings-gjester i bryllupet, musikk, gaver og sist men ikke minst, dekorasjoner og pynt. – Og selvfølgelig en hel masse annet, etter hvilket budsjett, smak, stil og ønsker dere har til deres bryllup.

En god løsning er selvfølgelig å kopiere et bryllup du allerede har deltatt i som gjest. Men ofte så vil en jo ha et bryllup som er «perfekt for deg». Og da nytter det jo ikke alltid å se på hva alle andre liker, eller har gjort. Å planlegge bryllupet er viktig. Bare da kan du få det akkurat som du vil, og er ikke dette en av dagene som du har ventet på hele livet? Da er det ikke rettferdig å gjøre bryllupsplanleggingen «halveis».

Uansett hvilket budsjett du har, om det er 10.000 kroner eller 100.000 kroner, så er det mulig å gjøre det så fantastisk du bare vil! Det skiller jo bare en null mellom 10 og 100 tusen 🙂

Er du flink til å planlegge, og starter tidlig med å planlegge bryllupet og bryllupsdagen, har du så mange fordeler fremfor og haste i vei et par måneder før. Og nettopp her er internett uvurdelig.

Sett opp en liste over alt du ønsker å ha med i forhold til hvordan ditt drømme-bryllup er. Listen bør starte med alle «hovedtingene». Etterhvert som du begynner å tømmes for ideer til alt du vil skal være på plass, så del opp listen i mindre biter, men mer detaljert. Sett for eksempel opp en liste som «lokale», «mat og drikke», «kirke», «bryllupsklær», «transport», «fotograf», «pynt og dekor» osv. og ta for deg en og en kategori på listen.

Lag gjerne din egen Må-Gjøres-Liste på forumet til bryllupsvenner.no. Her kan du også se flere hundre andre lister fra brudepar som allerede er i gang med, eller som er ferdige med å planlegge sitt bryllup. Her kan du hente masse inspirasjon, tips, triks og idéer!

Gjør det enkelt, selv om internett innbyr til utallige muligheter

Ikke gå skoene av deg og tenk at du trenger en enorm mengde verktøy. Du trenger ikke å bruke flere Idea-boards, prosjektplanleggingsverktøy til 990,- måneden eller andre voldsomme planleggingsverktøy. Det er liten vits i å planlegge planleggingen på denne måten.

Gjør det enkelt.

Det holder å bruke nettleseren, og bokmerker – så lenge du lager deg en oversiktlig struktur.

Har du bestemt deg for å bruke verktøy uansett, har Bryllupsvenner.no forøvrig et fantastisk planlegginsverktøy for bryllup, som tilbyr alt – og akkurat det du trenger, uten å gjøre det vanskelig og komplisert. Her får du hjelp med både budsjett, gjøremålslister og gjestelister og bordplanlegging.

Søk på Google etter for eksempel «bryllup mat bergen» eller «bryllup catering bergen» bytt ut «bergen» med den byen du bor nærmest. Finn frem de alternativene du vil se mer på, og legg de i en egen katalog som du kaller «mat» i Favoritter. Videre så søker du etter «bryllup lokale bergen», det samme gjelder her. Legg de beste alternativene for det bryllupet du ønsker deg i katalogen «Lokale». Så tar du for deg f.eks. «bryllup pynt» og «bryllup dekorasjoner» og legger de treffene du synes er best i en egen katalog som du kaller «dekorasjoner og pynt».

Alle katalogene legger du selvfølgelig under en hovedkatalog i Favoritter som du kaller for «bryllup».

Bruk en kveld eller to til å finne frem til alt det du trenger, og sorter ut de du vil ha ved å lagre dem i «Favoritter» under «bryllups-katalogen» din. På denne måten er det mye enklere når du etterhvert skal fortsette planleggingen etter å ha bestemt deg for f.eks hvor du skal bestille maten. Du kan hoppe rett til mange sider som du allerede har godkjent, og kanskje ønsker å bruke i bryllupet ditt når du skal begynne å planlegge fotograf, dekorasjoner eller transport.

Det neste du så kan gjøre er å besøke bryllupsforumet på bryllupsvenner. Du har nok allerede merket hvor opptatt du er av bryllupet ditt, og hvor opptatt du er av at «alt skal bli perfekt». Og du kan være 100% sikker på at du ikke er alene om å tenke slik! På bryllupsforumet finner du garantert likesinnede som har ideer og ønsker akkurat som deg, og er du aktiv på forumet kommer du garantert til å få masse nyttige og gode tips til hvordan du kan gjøre bryllupet ditt enda bedre enn hva du allerede hadde tenkt deg.

Men husk å del dine egne ideer og tips!

På nett finner du i tillegg til adressene og telefonnummerne du trenger, en mengde med bilder og filmer fra andre bryllup som du kan bruke til å gjøre ditt eget bryllup perfekt. Som en slags miks av andre bryllup. Plukk ut det du liker best fra mange andre, og dermed så vet du at du har en fantastisk bryllupsdag å se frem til.

Ønsker du å kikke på dekorasjoner og pynt til bryllupet, noe som i stor grad utgjør atmosfæren på selve bryllupsdagen, så vet du at du kan gå til Til Bryllupet. Her finner du over 1200 forskjellige pynt- og dekorasjonsideer som du kan bruke selv på bryllupsdagen din. Og vi hadde syntes det var kjempehyggelig å få oppfylle de ønskene du måtte ha i forhold til pynting og dekorering av bryllupet.

Vi ønsker deg lykke til med planleggingen din, og håper du er flink til å bruke internett som et eget planleggingsverktøy for å få bryllupet ditt akkurat slik du vil ha det. Bryllupsdagen din fortjener å være slik du alltid har hatt et ønske om, og kanskje gått og drømt om siden du var liten. Ha en flott bryllups-planlegging!

Similar Posts