Tips til en koselig bryllupsdag

Første gang publisert: Desember 2005

Se oversikt over bryllupsdagene nederst på denne siden

Bruk dagen til pleie av forholdet!
De aller fleste av oss er merker den travle hverdagen, og det er en enkel løsning å «glemme» å sette pris på det gode man har. Dermed tar man plutselig ektemannen eller kona for gitt, og husker ikke på å vise hvor høyt man verdsetter hverandre. Så kommer bryllupsdagen hvor en tenker litt ekstra etter, og kommer plutselig på alt det koselig og morsomme en opplever sammen. Minnene fra selve bryllupsfeiringen seiler sakte forbi.

Men det blir så dyrt å gjøre masse ut av alt
– «Nå skal jeg virkelig vise hvor glad jeg er i han, eller henne!» er nok en tanke du kanskje kjenner deg igjen i rett før bryllupsdagen. Dessverre har en ikke alltid råd eller tid til å planlegge og lage til den mest fantastiske bryllupsårsdagen for sin kjære, og når sant skal sies er vel ikke pengene det som helst bør fortelle hvor glad man er i hverandre heller. Men det er så mye som kan gjøres for å vise hvor mye man bryr seg og gleder seg over hverdagen enn å måtte selge bilen, eller permitere seg fra jobben.

Hva skaper en perfekt bryllupsdag?
Hva fremkaller den gode varme følelsen? Har forholdet manglet noe i det siste, som man igjen har lyst til å glede seg over? Svaret på disse spørsmålene gir deg den riktige veien å gå for å finne den perfekte bryllupsgaven, som vil bety mer enn alskens ferier, og diamantringer.

Gjør det stemningsfylt og personlig!
Gjør dagen personlig, dekk på med en god flaske vin, kjeks og ost, eller noe annet dere liker, og pynt bordet med friske roser og stearinlys. Legg kanskje ved en liten lapp, et koselig bilde av dere eller et søtt og morsomt kjærlighetsdikt.

Om du ikke er den flinkeste til å dikte og rime, så ta en romantisk sang du vet om, og gjør om noen av linjene, eller et ord eller to. Det trenger ikke å være så kunstnerisk, bare det er inderlig og ektefølt.

Ha klar en liten gave som er pakket inn i en pen eske, og legg denne oppi en liten «elsker-deg-kurv» som du lager og fyller og med en liten boks med sjokolade, et innrammet kjærlighetsbrev, massasjeolje, duftlys eller noe annet som du synes passer. Legg et romantisk foto av dere to på toppen av kurven, bare sånn for å få minnene litt på gli. Gi den sammen med et kyss, etterfulgt av et meningsfylt «gratulerer med dagen».

Det skal ikke all verden til for å vise din kjærlighet og glede overfor ektefellen, og en romantisk «hjemme-alene» kveld som dette vil garantert skape ett nytt kjært minne dere begge kan ha glede av i en ellers travel og hektisk hverdag.

Og forresten..
 Til Bryllupet har massevis av gode produkter også til bryllupsdagene som kommer – se f.eks. på sjokolade-kategorien vår her

Oversikt over de forskjellige bryllupsdagene finner du her:

Hvilken bryllupsdag feirer dere i år?

Similar Posts