Tips til Valentines dagen

Tips til Valentines Dagen

Publisert første gang: Februar 2006

Hva skal du gjøre ut av Valentines dagen, 14. februar.

Det er februar! Vinteren gjør snart sin retrett og slipper til den etterlengtede våren, med lengre dager, lysere dager og for veldig mange av oss, bryllupsdager! Men inntil da får vi nok fortsatt finne oss i kjølig luft, hvit bakke og glatte veier, og heller gjøre litt ekstra ut av det som er noe å gjøre litt ekstra ut av!

Nå er det jo ikke så veldig mye som veier opp mot selve bryllupsdagen, som alltid vil stå som et utrolig minne på den dagen en gav sitt ”Ja” til hverandre. Men det er jo fortsatt ingenting i veien med å feire hverandre litt ekstra på andre dager, og på andre måter, enn kun den ene dagen man holder bryllupet.

Så vi tenkte vi kunne komme med et par tips til den store ”Jeg Elsker Deg Dagen”.

Den 14. februar er det jo Valentines Dag, og hvilken dag er vel bedre til å gjøre litt ekstra stas på den du verdsetter høyest og som du vil planlegge resten av livet sammen med?

Her kan du handle ferske sjokoladehjerter og annet hjertegodt – hva med Lovehearts, eller frukthjerter?

Du trenger ikke å kjøpe en hel blomsterbutikk

Om du vil bruke noen av ideene vi kommer med her er jo opp til deg, men tenk så koselig det vil bli å bruke dagen til noe ekstra romantisk for å glede din kjære.

Så vårt første tips er i alle fall å planlegge noe.

Selv om du ikke trenger å finne på all verden, som å plassere hele den lokale blomsterhandelen i stua, så er det absolutt verdt å skape en liten stemning rundt dagen, det vil dere begge få glede ut av.

Gjør noe romantisk for den du er glad i, så skaper du et koselig minne dere vil ha sammen i lang tid fremover.

Liker du å skrive koselige dikt, lapper eller bare tanker du har om dere to?

Hvorfor ikke fylle en «Du og jeg» boks med like mange lapper som dager dere har vært sammen, hvor hver lapp inneholder en kort liten beskjed eller noen små stikkord om hvor fantastisk dere har det sammen?

Skriv for eksempel ned noen spesielle minner du vil passe på ekstra godt, eller rett og slett noen ord om hvor glad du er i han eller henne. Og si ifra at det skal leses en hver dag.

Hvis dere har vært kjærester i mange år, og du synes det blir litt for mange lapper, går det jo også an å skrive en for hver dag frem til bryllupet hvis dere har satt en bryllupsdato. Eller putt oppi 365 av dem, så holder boksen frem til neste års Valentine.

Hvis du har litt dårlig råd, så gi bort et ferdigutfylt sjekkhefte!

Heftet trenger jo ikke nødvendigvis å være fylt ut med pengebeløp av noe slag. Fyll det heller ut med det du kunne tenke deg å gjøre for kjæresten din. For eksempel en romantisk middag for to, en time med massasje, en kjøretur på kvelden til et koselig sted, frokost på sengen eller noe annet du vet ville blitt satt pris på.

Si også ifra om at det kun er lov å bruke 1 sjekk hver dag. På denne måten kommer blir det garantert noen veldig koselige dager fremover.

Mulighetene for Valentines-dagen er jo ganske mange – og her var i alle fall en begynnelse hvis du synes du er helt blank.

Andre ting dere kan gjøre, som selvfølgelig er like koselig er for eksempel å gå ut på en trivelig restaurant å spise en middag sammen, gi bort en liten gave som symboliserer det romantiske eller bare skrive et kjærlighetsbrev eller et dikt. Det viktigste er vel uansett at det blir gjort noe spesielt for personen du er glad i, og at dagen blir brukt til en ekstra romantisk tanke eller to.

Og helt til slutt må det jo bare nevnes. – Har det enda ikke skjedd, så må det jo være denne dagen som absolutt best av alle kler det mest romantiske minne noensinne? Nemlig et frieri.

Ha en koselig og minnerik Valentine’s Dag!

Similar Posts